[ad_1]

Inledningen på säsongen har inte gått som vi önskat. Trots att starten varit tuff vill vi blicka framåt och göra förändringar för att nå vårt mål, att spela allsvensk fotboll. 

Den senaste tiden har vi i GIF Sundsvall behövt rannsaka oss själva. Vi har haft flertalet interna möten och samtal där vi diskuterat hur vi ska och bör arbeta framåt för att nå vårt mål. Vi har rensat luften, varit självkritiska och pratat om hur vi ska jobba för varandra och för våra supportrar, på och utanför planen. Det är genom dessa samtal, mellan klubbledning, spelare, tränare och styrelse, som vi har kunnat få en enad målbild och kommit fram till vilka förändringar som behöver göras. 

Samtalen har varit bra. Förändringarna behöver ske i den sportsliga prestationen på och på sidan av planen. Det handlar om att förändra hur vi spelar, hur vi tränar, hur vi agerar och hur vi tänker. Vi har sett att samtalen har givit tydliga förändringar på träningarna i veckan. Vi har en glöd som inte fanns där i samma utsträckning innan och har hittat en helt annan styrka i varandra. Även om det rör sig om små förändringar i hur vi kommunicerar med varandra och hur vi spelar, märks det en stor skillnad och den kommer ni att se under måndagens match mot Mjällby.

Vi är övertygade om att vi kommer att bryta trenden, att vi kommer vända och nå vårt mål. Vi ska och vi vet att vi kommer spela allsvensk fotboll även 2023 och framåt. GIF Sundsvall är inte här på besök. GIF Sundsvall ska bli en stabil allsvensk förening. Även om vägen dit inte är spikrak, så är den tydlig. Vi hör hemma i Allsvenskan. 

 

GIF Sundsvall

 

 

[ad_2]

Source link