Betting på Allsvenskan 2023

Allsvenskan 2023 är i full gång och du kan nu betta på den största fotbollsligan i Sverige. Den svenska Allsvenskan startade den 1 april och kommer att pågå fram till november. Detta är alltså en liga med bettingmöjligheter under största delen av året.

Det går till exempel att betta på skyttekung, matchvinnare, asiatiskt handikapp eller målskytt. Du kan spela på alla olika lag men även på de spelare du tror på. Oddsen kommer att skilja sig mellan olika sidor. Odds på vem som vinner ligan kommer ha en lägre utbetalning då de är enklare att pricka rätt på. Skulle du spela på att en oväntad spelare i Djurgården gör ett mål kan du förvänta dig en rejäl utbetalning, gentemot om en van målskytt slår till!

Du hittar de bästa oddsen på Allsvenskan hos våra rekommenderade bettingsidor. Klicka dig längst upp på sidan för att se vilka bettingsidor som är bäst just nu. I våra topplistor hittar du casinon och spelsidor med de allra bästa oddsen på både ligor, finaler, semifinaler och mindre matcher.

Betting på Superettan

Superettan är den näst högsta divisionen i seriesystemet för fotboll. Denna liga har funnits i Sverige sedan år 2000, i alltså mer än 20 år. Totalt deltar 16 olika lag och spelar 30 omgångar mellan mars eller april och fram till oktober eller november. Vi kan se en varierande topplacering sedan starten på turneringen. Förra året vann IF Brommapojkarna och frågan är om de kommer att klara sig lika bra nu när de blev uppflyttade till Allsvenskan?

De två lag som presterar bäst i Superettan kommer automatiskt att få en placering i nästa års Allsvenska. Laget som kommer trea får istället kvala in till Allsvenskan genom att möta trean i Allsvenskan i två utslagsmatcher där målen läggs ihop. Det är därför inte svårt att förstå varför lagen tävlar om topplaceringarna.

Vill du betta på Superettan finns det en mängd olika odds att välja mellan hos de bästa svenska bettingsidorna. Just nu kan du spela på vinnare av skytteligan där oddsen varierar. Förutom för detta kan du självklart spela på vem du tror kommer att vinna Superettan och vilket lag som får kvala och blir relegerade. Du kan även betta på mer specifika odds om du vill göra det hela svårare – men mer intressant

Betting på Premier League

Premier League är den välkända fotbollsligan i England, och kanske ett av de mest kända fotbollsligorna i Europa. Hela världen, främst Europa, följer de brittiska lagen när de varje år möter varandra i FA Premier League. Därför är det också en av de mest populära bettingmöjligheterna på nätet.

Engelska Premier League har spelats sedan 1992 och är den högsta divisionen inom fotboll för herrar i England. 20 olika lag möter varje år varandra i hopp om att hamna i topp fyra. De fyra bästa lagen får automatiskt varsin plats i Uefa Champions League och det femte bästa laget kommer till Uefa Europa League. Till skillnad från svenska fotbollsligor pågår Premier League varje år från augusti till maj månad.

Eftersom att denna turnering är den mest spelade turneringen finns det ett otroligt stort utbud av odds att spela på. Vi kan garantera att varenda spelsida på nätet erbjuder olika Premier League odds. Oavsett vilken typ av odds du vanligen gillar att spela på kommer du garanterat att hitta något som passar dig. Spela på handikapp, målskytt, hörna, vem som gör mål eller på vilket lag du tror kommer att ta hem ligan. Du kan också spela på vilka du tror kommer att hamna i topp fyra.

Betting på La Liga

La Liga är den spanska motsvarigheten till Premier League. Även denna turnering är en av de mest uppmärksammade ligorna i Europa. Förutom att vara en av de mest populära ligorna är den dessutom en av de äldsta. La Liga grundades år 1929, alltså över hela 90 år sedan. Under åren har turneringen utvecklats till vad den idag är. Idag ser vi 20 spanska lag möta varandra och tävla om de fyra bästa platserna. De lag som hamnar i topp fyra blir nämligen kvalificerade till gruppspelen i UEFA Champions League.

Man brukar räkna med att Premier League, Bundesliga och La Liga är de fotbollsturneringar som har allra flest tittare i Europa. Det är också anledningen till varför du kan hitta så många odds på nätet. Vi kan rekommendera att välja en av våra rekommenderade bettingsidor i våra topplistor. Öppna sedan ett konto och ta del av alla La Liga odds. Det finns många olika typer av odds så som hörna, matchvinnare, handikapp, över/under och fler. Vi är säkra på att du kommer att hitta bra odds på La Liga.