[ad_1]

Helsingborgs IF och Ervin Gigović är överens om en kontraktsförlängning. Det innebär att han flyttas upp från P19- till herrtruppen.

Ervin kom till HIF från Landskrona BoIS inför säsongen 2017. Efter år av utveckling i vår akademi kom seniordebut i en träningsmatch mot danska Hvidovre IF i februari detta år. Därefter var han med på träningslägret i Spanien och hann spela ytterligare sex träningsmatcher under året. Den allsvenska debuten kom i bortamötet mot AIK när han hoppade in i slutminuterna. Sammanlagt gjorde 19-åringen fyra allsvenska framträdanden varav två från start. Nu står det klart att det blir en fortsättning i HIF.

– Det är väldigt skönt att det äntligen är klart efter att man kämpat för det. Jag kommer att bidra med hårt jobb och alltid göra allt för lagets bästa. HIF betyder mycket för mig. Det är här jag utvecklats som mest och det var här allt började på riktigt för mig så det är väldigt kul och nu ser jag framemot de här åren, säger Ervin.

– ”Gagi” är en talangfull mittfältare som bidrar i såväl det defensiva som offensiva spelet. Han är mångsidig, kan spela på flera positioner och är oerhört lyhörd. Hans utveckling har gått väldigt fort och vi ser framemot att följa hans kommande steg här hos oss, säger HIF:s sportchef Andreas Granqvist.

Vi ser framemot att följa Ervins fortsatta utveckling i HIF-tröjan!

[ad_2]

Source link