[ad_1]

Lördagen den 28 januari klockan 13:00 spelar HIF:s damer årspremiär när de gästar Laröds IP för träningsmatch mot Hittarps IK.

Förutsättningar
HIF-truppen har tränat sedan den åttonde januari och spelar nu årspremiär. Alva Frisk, Alma Larsson, Ebba Manglind och Amanda Bäckström saknas i truppen på grund av skador. Dessutom missar Julia Jonassen matchen.

Matchtrupp
1. Hannah Tegestål (mv)
2. Anna Andersson
3. Johanna Andersson
5. Josefine Wiksell
6. Märta Löfling
7. Cornelia Rahmberg
9. Tilda Jonhag
10. Sanna Nilsson
13. Inez Gertsen
14. Emma Krantz
15. Ida Vahtera
16. Tilda Pettersson
17. Rebecka Winroth
18. Tilde Wahrenberg
20. Emma Sternberg
21. Maya Waltersson
23. Izabelle Wahlstedt
26. Stephanie Petersson
27. Agnes Eklöf
30. Maja Stevén
33. Rebecca Kure Larsen (mv)

Kommentar från huvudtränare Kristoffer Schönbeck
– Uppstarten har varit bra med stora delar av truppen skadefri och frisk. Inramningen under första träningen med herrarna var något utöver det vanliga. Vi har Alva Frisk och Alma Larsson som har långtidsskador. Ebba Manglind och Amanda Bäckström kommer inte heller vara tillgängliga mot Hittarps IK, men är i stegring på plan.

– Målet med matchen är först och främst att börja få matchtempo i benen på hela truppen. Första veckorna har även handlat mycket om att repetera dem grundliga principerna i vårt anfalls- och försvarsspel vilket vi vill se i matchen. Sedan ska det bli intressant att se några av nyförvärven som gör sina debuter för oss: Hannah Tegestål, Rebecca Kure Larsen, Cornelia Rahmberg, Maja Stevén och Agnes Eklöf.

– Fysiskt ligger vi hittills bra i fas, kanske till och med lite längre fram på vissa spelare.

[ad_2]

Source link