[ad_1]

HIF besegrade Trelleborgs FF med 5-1 på bortaplan i U21 Allsvenskan Södra. Adam Kaied blev tvåmålskytt medan Leo Jansson, Wilhelm Loeper och Amin Al Hamawi stod för varsitt mål.

Mittbacken Leo Jansson gav HIF ledningen i den elfte minuten. Det som skulle komma att bli en målrik tillställning var länge mållös från det ledningsmålet. Under de 20 avslutande minuterna rasslade det dock rejält till i nätet. Först utökade Adam Kaied ledningen till 2-0 i den 70 minuten innan Amin Al Hamawi satte dit 3-0 sex minuter senare.

Trelleborgs FF reducerade med tio ordinarie spelminuter genom Noah Cavander. Wilhelm Loeper gjorde nästa HIF-mål i den 84:e matchminuten innan Kaied gjorde sitt andra för dagen två minuter senare. Segern gör att HIF åtminstone tillfälligt går upp i serieledning med en match mer spelad.