[ad_1]

HIF:s U21-lag tog tre nya poäng efter en 3-1-vinst mot IFK Värnamo. Målskyttar var Adam Kaied, Emil Hellman och Vilgot Carlsson.

HIF inledde den första halvleken offensivt och redan efter några minuter fick Rasmus Jönsson en fin passning av Amin Al Hamawi. Jönsson gick på avslut men bollen hamnade ovanför ribban. Strax innan halvtidspausen fick Al Hamawi till ett avslut som träffade ribban och efter 45 spelade minuter gick man till halvtidsvila med ställningen 0-0.

Fyra minuter in i andra halvlek tog Wilhelm Loeper en löpning och gjorde ett inlägg in mot straffområdet. Adam Kaied stod för en fin mottagning och sköt bollen i mål till ställningen 1-0. Drygt tio minuter senare kvitterade IFK Värnamo.

HIF hade övertaget under hela andra halvlek och i minut 71 sköt Emil Hellman bollen i krysset efter att ha blivit framspelad av Kaied. Matchens sista mål gjordes av Vilgot Carlsson i minut 78.

Vinsten gör att HIF fortsatt håller sig kvar på en andraplats i tabellen.