[ad_1]

Publicerad: 2022-12-22 13:29

Årskortsförsäljningen inför 2023 är som bekant i full gång – och på Elfsborgsläktaren har vi som målsättning att sälja 1000 årskort. Du som har ett medlemskap i Guliganerna kan just nu därför köpa ditt årskort på Elfsborgsläktaren för endast 1000 kr till och med den 31 december!

– Grejen med ’1000 för 1000’ på Elfsborgsläktaren är väl egentligen att vi vill locka mer folk, och erbjudandet låter ju väldigt bra. Vi hoppas även att detta ska få folk att köpa sina årskort tidigare, för innan har det varit så att många köper precis innan premiären. Folk drar ju folk helt enkelt, säger Emelie Hultin, ordförande Guliganerna.

Ett inledande delmål i årskortsförsäljningen på just Elfsborgsläktaren är först och främst att gå över förra årets totalförsäljning, som låg på 642 årskort. I dagsläget börjar vi närma oss 600 sålda kort.

– Det handlar om att synas, att visa att det faktiskt är billigt att gå på Elfsborg. Det kostar 67 kronor per match nu om man köper sitt årskort innan nyår – och då är det för vuxen. För ungdom kostar det 57 kr per match. Så jag tror bara att man måste få upp ögonen för priset, och att det finns olika priskategorier vilket Elfsborg är väldigt bra på, säger hon.

IF Elfsborg har även sedan 2019 haft 200 så kallade Framtidskort på Elfsborgsläktaren till försäljning för ungdomar, som kostar 450 kronor. Dessa kort fick inget riktigt uppsving säsongen 2022 – men inför 2023 sålde de slut på bara några dagar.

– Det visar ju bara på vilken uppåtgående hausse vi är i. Att fler vill köpa och ta del av den härliga gemenskap vi har på läktaren, menar Emelie.

På Elfsborgsläktaren och den tillhörande ytan bakom läktaren, Gula Torget, finns det mycket som lockar många olika målgrupper. Här innefattas bland annat de möjligheter Gula Torget ger för gemensam uppladdning, köp av mat och dryck och underhållning inför match. Men det som troligen tilltalar de allra flesta är enligt Emelie den öppna och välkomnande stämningen som råder.

– Det handlar väldigt mycket om den gemenskap vi har på Elfsborgsläktaren. Nu när vi även har Gula Torget så finns det någonstans att sitta och tjöta med sina vänner så att man kan komma tidigare till arenan på matchdag. Man kan komma och sätta sig var som helst så hittar man någon att prata med. Alla snackar med alla, oavsett ålder, säger Emelie.

Hon vill avslutningsvis skicka med en sista uppmaning till alla som funderar på att investera i ett årskort på Elfsborgsläktaren – och det är att passa på att göra slag i saken medan det fortfarande kostar 1000 kr. Om det blir så att vi lyckas nå 1000 årskort på Elfsborgsläktaren innan säsongen drar igång kan det hända att det firas på något vis.

– Det är ju lite för tidigt att våga säga något om nu, men når vi målet så kommer det garanterat hända något riktigt skoj i alla fall, säger Emelie.

Går du i tankarna på att köpa ett Årskort 2023 på Elfsborgsläktaren? Passa på att göra det HÄR innan den 31 december![ad_2]

Source link