[ad_1]

Publicerad: 2023-01-04 12:13

Vi sparkar igång det nya året med en riktigt glädjande nyhet. Johan Sjöberg tillbaka i IF Elfsborg.

Efter två år i bilbranschen är vår allas Johan Sjöberg tillbaka i föreningen – han återvänder till sin tidigare roll på marknadsavdelningen.

-Det känns ju som att komma hem efter en utflykt på nästan två år – som har varit väldigt lärorik. Men jag har saknat Elfsborg och allt runt omkring Elfsborg, säger Johan Sjöberg.

Vad är IF Elfsborg för dig?

– Oj, det är så mycket. Jag vill säga allt, men det finns ju andra saker i livet också. Men Elfsborg betyder jättemycket för mig personligen och jag vet även hur mycket Elfsborg betyder för Boråsare med omnejd. Elfsborg berör människor och det är kul att arbeta med något som berör, säger han.

Under tisdagen var han tillbaka och gjorde sin första dag på sportkontoret. Där fick han träffa på en del gamla, men också en hel del nya kollegor.

– Det är många nya ansikten, inte bara på marknadssidan utan i föreningen i stort vilket känns spännande och inspirerande. Nu ska det bli kul att sätta igång och jag är redo inför den införsäljningsperiod som vi är inne i nu.

Vad ser du framför dig?

– Vi fortsätter utveckla vårt nätverk med aktiviteter, möten, och samtal. Något vi tror och hoppas bidrar till affärer mellan våra partners. Vi har ett spännande år att se framemot, fortsätter han.

– Det känns oerhört bra att Johan Sjöberg är tillbaka hos IF Elfsborg. Vi vet sedan tidigare att Johan är en duktig säljare och han har under sin tid hos Borås Bil skaffat sig ytterligare värdefull erfarenhet inom yrket. Johan har alla de egenskaper vi söker hos en person och som förstår vad det innebär att arbeta i en förening. Sedan är ju han minst sagt en dedikerad Elfsborgare, avslutar Stefan Andreasson.[ad_2]

Source link