[ad_1]

På söndag är det dags för en ny försäsongsmatch för Rö’vitt. För motståndet står Skövde AIK och matchen spelas på Behrn Arena i Örebro. Nedan hittar du information om matchevenemanget som kan vara bra att känna till.

Under matchen är endast norra läktaren öppen. Entrén är belägen bakom norra läktaren (ut mot vägen) för all publik. Matchen börjar 13:00 och arenan öppnar 90 minuter innan avspark. Pressentrén är belägen intill entrén till norra läktaren. Det är fri placering som gäller på läktaren. Se arenakarta längre ner på sidan.

Frivillig entré

Degerfors IF har beslutat att inte sälja några biljetter till matchen. Det är alltså fri entré som gäller, men du som vill får mer än gärna swisha ett belopp ändå. Kioskerna på arenan kommer att vara bemannade och ha vanligt kioskutbud.

Det är ont om parkeringsplatser i anslutning till arenan. För mer information om var du kan parkera rekommenderar vi Tillgänglighetsdatabasen webbplats.

Matchen sänds också i Discovery+

Degerfors IF:s bestämda uppfattning är att fotboll ska upplevas på plats. Men du som av någon anledning inte kan se matchen på plats, kan streama matchen i Discovery+. Om du tecknar ditt abonnemang via den här länken går en del av kostnaden till Degerfors IF.

[ad_2]

Source link