[ad_1]

Årets andra försäsongsmatch står för dörren och den här gången är det Degerfors IF som tar emot Skövde AIK på Behrn Arena. Skövde AIK är något av en speciell motståndare för Degerfors IF då flera av spelarna i Rö’vitt tidigare representerat klubben i sin karriär. Sebastian Ohlsson, Rasmus Örqvist och Gustav Granath ställs alla mot sin gamla klubb imorgon.

Imorgon är det återigen dags för försäsongsmatch och med i truppen finns de tre nyförvärven Sondre Rossbach, Jonas Olsson och Damjan Pavlovic, som alla tre debuterar i den rödvita tröjan.

Endast norra läktaren är öppen på Behrn Arena imorgon. Entrén är belägen bakom norra läktaren (ut mot vägen) för all publik. Matchen börjar 13:00 och arenan öppnar 90 minuter innan avspark. Pressentrén är belägen intill entrén till norra läktaren. Det är fri placering som gäller på läktaren. All väsentlig publikinformation hittar du på den här sidan.

Elyas Bouzaiene om veckan som varit och morgondagens match.

Dina tankar om matchen mot IFK Göteborg senast?

– Jag tycker att vi hade många moment som vi gör väldigt bra. Speciellt i första halvlek och till viss del i andra halvlek. Det handlade väl mest om att komma in i tempot och känna på det. Det är skönt att vara igång, säger Elyas Bouzaiene.

Vad tar ni med er från matchen och vad vill du helst glömma?

– Jag tycker ändå att vi skapar många lägen och tar oss till målchanser. Vi kan ändå dominera spelet borta mot Göteborg. Sedan ska vi inte släppa in ett så tidigt mål i första och därefter tre mål på tio minuter i andra halvlek. Det är väl egentligen det. Vi måste vara skarpare i bägge boxarna.

Ytterligare tre nyförvärv in i truppen den här veckan. Sköter de sig?

– Man ser direkt att det är väldigt bra fotbollsspelare och det märks av på träningarna. Tempot har höjts rejält sedan de kom in i truppen. Det ser väldigt lovande ut inför 2023, tycker jag.

Och till sist, vad tänker du om söndagens match?

– Vi ska dominera spelet ännu mer. Förhoppningsvis kan vi få in lite fler mål den här matchen också. Jag hade velat se att vi äger mer boll på offensiv planhalva än vad vi gjorde mot Göteborg. Vi behöver ha mer tålamod när vi har bollen, avslutar Elyas Bouzaiene.

Startelva

Startelva (3-4-3): Jonas Olsson – Gustav Granath, Sean Sabetkar, Karim Mammar – Elyas Bouzaiene, Justin Salmon, Christos Gravius, Joe Gyau – Rasmus Örqvist, Gustav Lindgren, Diego Campos.

Ersättare: Sondre Rossbach, Daniel Krezic, Depi Ilunga, Alexander Hedén Lindskog, Benjamin Buisson, Amir Mohammadi, Erik Lindell, Damjan Pavlovic och Jamie Bichis.

Saknas gör Oscar Wallin, Sebastian Ohlsson, Dijan Vukojevic och Albin Mörfelt som har känningar och står över av säkerhetsskäl. Nikola Djurdjic rehabiliterar fortfarande sin korsbandsskada.

[ad_2]

Source link