[ad_1]

Publicerad: 2023-01-19 14:01

Årskortsförsäljningen tickar på inför säsongen. Du som önskar ha ett fysiskt årskort har fram till den sista januari att beställa det.

Ett fysiskt årskort är ett tillval när du köper ditt kort. Samtliga fysiska kort kommer att postas till din angivna adress.

Vid beställning av ett fysiskt årskort kommer det även att tillkomma en administrativ kostnad på 75 kr per kort. Leveransen av ditt kort kommer att ske i februari.

ÅRSKORTSTYPER

Ordinarie Sittplats

Våra ordinarie sittplatser hittar du på de fyra innersta sektionerna mot mitten på Ålgårdsläktarens nedre etage (långsida).

Detta årskort passar dig som vill sitta bekvämt under matcherna med god sikt mot plan och flexibilitet genom möjligheten att välja mellan 2 olika priskategorier.

Familjeläktaren

Inför 2023 gör vi en nysatsning på vår Familjeläktare – som flyttar till sektion A1 på Sjuhäradsläktaren.

Denna typ av årskort är det perfekta alternativet för hela familjen, och erbjuder både grymma priser och flexibilitet genom att ha onumrerade stolar.

Läs mer om Familjeläktaren.

Gula Hörnan

Nyhet! Du hittar numera en aktiv sittplatssektion på P2 på Ålgårdsläktaren – Gula Hörnan.

Ett årskort på Gula Hörnan är det lätta valet för dig som fortfarande vill vara aktiv och heja fram di gule till ett bra pris, med närhet till stämningen på Elfsborgsläktaren och onumrerade platser.

Elfsborgsläktaren Ståplats

På Borås Arenas ena kortsida hittar du ståplatssektionen för våra hemmasupportrar – Elfsborgsläktaren.

Här ska du som vill sjunga med i ramsorna och uppleva den livliga stämningen och härliga gemenskapen på nära håll köpa ditt årskort.

Du som har ett medlemskap i Guliganerna och är över 18 år kan dessutom fram till årsskiftet säkra ditt årskort på Elfsborgsläktaren för 1000 kr – och för dig som är mellan 7-17 år finns årskortet Ungdom Guligan för 850 kr.

IF Elfsborg


1904, den 26 juni bildades IF Elfsborg av 19 pojkar i övre tonåren. Föreningens namn var då ”Borås Fotbollslag”.
1906 blev föreningen medlem i Riksidrottsförbundet och namnet ändrades samtidigt till IF Elfsborg.[ad_2]

Source link