[ad_1]

Publicerad: 2022-12-09 13:56, Uppdaterad 2022-12-09 14:02

Under några dagar i december är IF Elfsborg ute i Borås med omnejd och besöker skolor, företag och andra verksamheter. Under gårdagen var det dags för det traditionsenliga julbesöket på Södra Älvsborgs Sjukhus lekterapi. I år fick spelarna och barnen äntligen träffas igen och det blev en trevlig stund med julklappar, fika och lek tillsammans på avdelningen.

Igår efter lunch tog lekterapeuterna Karolina Borg och Anna Eklund emot Per Frick, Sebastian Holmén, Simon Strand och Alexander Bernhardsson som hade med sig julklappar i form av bollar, matchtröjor, biobiljetter och tv-spel till barn och personal på lekterapin. De hade givetvis även laddat upp med både godis och fika, vilket var mycket uppskattat.

– Vi uppskattar jättemycket att Elfsborg kommer hit varje år, det är ju vårat lag här i Borås och vi är stolta över det. Alla barn och familjer som är här på barnavdelningen och lekterapin blir så glada när ni kommer. Tack snälla för att ni kommer och besöker våra sjuka barn, säger Anna Eklund, lekterapin på SÄS.

– Jag har varit med under flera besök hos lekterapin genom åren, och det är en av årets höjdpunkter. Att få se glädjen hos barnen ger så mycket energi tillbaka. Vi är väldigt tacksamma över att vi får komma och hälsa på, säger Stefan Ishizaki, IF Elfsborg.

Vi vill även tacka vår samarbetspartner Mickson Företagsreklam AB för deras bidrag till gårdagens aktiviteter.[ad_2]

Source link