[ad_1]

HIF besegrade Ramlösa Södra IF med 9-0 på Hedens IP i Helsingborg. Amar Muhsin och Anton Nilsson gjorde två mål vardera medan Lukas Kjellnäs, Charlie Weberg, Casper Widell, Amin Al Hamawi och Adam Kaied gjorde varsitt.

Första halvlek
HIF kom till ett par avslut direkt i inledningen av matchen och särskilt aktiv var debutanten Lukas Kjellnäs. Det dröjde dock till den 19:e minuten innan målnollan spräcktes. Efter att hans skott räddats ut till hörna var han påpassligt framme på Ali Suljićs nickpassning och satte dit 1-0.

En dryg kvart senare var Amar Muhsin på rätt plats i straffområdet och petade från nära håll in 2-0. Dessförinnan var Arian Kabashi nära men målvakten stod för en fin räddning.

Med fem minuter kvar av den första halvan drogs Kjellnäs ner i straffområdet. Domaren pekade på straffpunkten och Muhsin gjorde inga misstag från elva meter. HIF gick till paus med en 3-0-ledning.

Andra halvlek
HIF bytte hela laget inför den andra halvleken och drev upp tempot från start. När en minut var passerad slog Daniel Bergman en fin boll i djupet till Anton Nilsson som tog den förbi målvakten och rullade in sitt A-lagsmål i HIF. Fyra minuter senare satte Charlie Weberg distinkt dit sitt 5-0 med högerfoten efter en hörna.

Det skapades många målchanser under den andra halvleken men det dröjde till den 75:e minuten innan ledningen utökades. Benjamin Acquah hittade Amin Al Hamawi vid den bortre stolpen med en läcker assist och forwarden kunde enkelt göra 6-0.

Fyra minuter senare drog Vilgot Carlsson igång en hörnvariant som genom klapp-klappspel rullade bollen förbi försvaret innan Casper Widell från nära håll kunde lägga in bollen i mål till 7-0.

Med sju minuter kvar var det återigen Carlsson som var assistent, denna gång från andra sidan när han rullade fram Nilsson till 8-0 målet. Strax efter fick även Adam Kaied skriva in sig i målprotokollet efter att Al Hamawi hittat honom snett bak i straffområdet.

Efter matchen samlades många barn och ungdomar på planen för fotografering och autografskrivning med HIF-spelarna.
83’ Anton mål (inte sett målet)
85’ Amin snett bak till Adam som gör 9-0

Fatmir Ademi

19′ 0-1 Lukas Kjellnäs
34′ 0-2 Amar Muhsin
40′ 0-3 Amar Muhsin (straffmål)
47′ 0-4 Anton Nilsson
51′ 0-5 Charlie Weberg
75′ 0-6 Amin Al Hamawi
79′ 0-7 Casper Widell
83′ 0-8 Anton Nilsson
86′ 0-9 Adam Kaied

The post Storseger i årspremiären first appeared on HIF.

The post Storseger i årspremiären appeared first on HIF.