[ad_1]

Douglas Jakobsen kommer att leda GIF Sundsvall de närmaste tre åren. Douglas kommer närmast från rollen som huvudtränare för Sollentuna FK, som den senaste säsongen slutade på fjärde plats i Ettan Norra.

Efter en gedigen rekryteringsprocess har GIF Sundsvalls nye sportchef Tommy Naurin slutligen valt den talangfulle tränaren från Sollentuna.

Vi är glada över att kunna knyta Douglas till vår nysatsning i GIF Sundsvall säger Tommy Naurin. I Douglas får vi en kompetent tränare som under lång tid sportsligt kommer att utveckla GIF Sundsvall tillsammans med oss övriga i organisationen, så att vi når vårt mål om att bli en stabil allsvensk förening.

Att få möjlighet att bli huvudtränare för GIF Sundsvall är en spännande utmaning för mig som tränare och uppdraget kommer att innebära att jag får möjlighet att utveckla både mig själv och GIF Sundsvall i linje med föreningens mål och mina egna ambitioner. Jag ser fram emot träffa ledare, spelare och GIF Sundsvalls organisation i övrigt och tillsammans med dem fortsätta utvecklingen mot föreningens målsättningar, säger Douglas Jakobsen.

 

Fakta Douglas Jakobsen:

Ålder: 27 år.

Familj: Sambo, mamma, pappa, storasyster, storebror.

Klubbar som tränare: Sollentuna FK (2021-2022), Karlbergs BK (2019-2020).

Position som spelare: Målvakt.

[ad_2]

Source link