[ad_1]

Tommy Naurin har gjort sin första dag på kansliet som ny sportchef för GIF Sundsvall. Det har redan börjat skrivas en del avtal och först att ansluta till GIF Sundsvall 2023 blir John Carlsson. John blir ny målvaktsinstruktör för GIF Sundsvall och ingår i Douglas Jakobsens tränarteam som ska leda vårt representationslag mot nya framgångar.

John är 32 år gammal och kommer senast från SDFF där han var assisterande tränare den andra halvan av säsongen 2022. Tidigare har John vart målvaktstränare i Team TG FF i Umeå under fyra säsonger. Idag är John fotbollsansvarig på Medelpads fotbollsförbund.

– Det är en rolig, utvecklande och spännande utmaning. Jag ser fram emot att få samarbeta med duktiga och talangfulla målvakter, säger John Carlsson om sin nya tjänst.

– I John får vi en välutbildad målvaktsinstruktör som är oerhört ambitiös och strävar efter att utveckla sig själv och föreningens målvakter. Vi är väldigt nöjda att få hit John som kommer med nya ögon och stort engagemang, säger Tommy Naurin, sportchef. 

I samband med att John ansluter står det klart att Richard Richardsson inte fortsätter i GIF Sundsvall.

Vi vill tacka Richard för fina insatser i GIF Sundsvall och önskar honom stort lycka till framåt.

[ad_2]

Source link